Hastighed

"Vangsgaard har opbygget et helt team og projektorganisation, som sikrer, at alle aspekter afdækkes og løses bedst muligt i forhold til de opgaver vi kommer med, og de behov vi har.

Sammenfattende kan jeg varmt anbefale Vangsgaard"

Michael Djarnis,
Kædedirektør, OK Plus

En vores store styrker er vores store produktion og netværk. Det betyder nemlig, at vi kan håndtere produktlanceringer, kæde make-overs og andre større opgaver, der kræver kapacitet og hurtig udrulning til butikker i fx hele Danmark og i Norden.

Produktionskapacitet
Med over 100 medarbejdere og en stor inhouse produktion kan vi være fleksible og klar præcis, når du har brug for det. Ydermere har vi i Norden (Espoo, Farsta, Linköping og Tallinn) en moderne produktion med høj kapacitet. 

Vi planlægger altid et optimalt produktionsforløb. Og er der brug for ekstra kræfter, trækker vi på vores store netværk af samarbejdspartnere.

Det samme gælder for vores inhouse produktion, men selvfølgelig altid med fokus på både pris og kvalitet.

Løsningsorienteret  
Vi elsker udfordringer og siger sjældent nej! I stedet gør vi alt for at løse opgaverne til tiden.

Fleksibilitet 
Hos Vangsgaard arbejder vi procesorienteret fra A-Z. Vi kender alle led i processen, og vi ved præcis, hvor og hvornår, vi skal skrue op for dampen for at få din opgave løst.

Landsdækkende og ud over grænsen
Et bredt netværk af faste samarbejdspartnere gør det muligt at rykke hurtigt ud - uanset, hvor i landet du befinder dig. Vores montagenetværk rækker sågar ud over landets grænser, og vi løser jævnligt opgaver i de nordiske lande i samarbejde med vores moderselskab Brand Factory.

Kort sagt: Vi følger dig som kunde og sender også medarbejdere udenlands, hvis du har brug for det. Vi har fx udført opgaver i Beijing, London, Luxemburg og i Grønland.

Fordele:

Kapacitet

Omstillingsparathed

Netværk

Fleksibilitet

Løsningsorientering

Landsdækkende og ud over grænsen