Om Instore

"Konsistensen af vores ambitioner og kompetencer skal gøre en forskel for de butikker og kæder, der ønsker optimalt udbytte og merværdi af deres visuelle udtryk i butikken".

Jesper Christensen
Salgs- og marketingdirektør

Med fokus på viden, design og innovation leverer Instore-afdelingen totalindretninger og rådgivning til blandt andet detailhandlen. Vi udvikler nyskabende og trendsættende indretninger, som inkluderer alle håndværksmæssige entrepriser og leverancer fra inventar til belysning. Vi har opbygget et stærkt netværk af leverandører i ind- og udland og håndterer sourcing nemt og effektivt.

Instore skaber og leverer innovative totalkoncepter til detailhandlen i hele Nordeuropa. Vi sætter en ære i at levere turnkey-leverancer, der er nøje afstemt efter dine ønsker til udtryk og timing.

Specialiseret rådgivning er nøglen til gode instore-løsninger, og vi tager udgangspunkt i de lokale forhold, når vi designer din løsning.

Vi udarbejder altid profilmanualer og planløsninger, der sikrer en professionel projektstyring og høj kvalitet gennem hele processen. Vi leverer både standard- og kundetilpassede produkter. Vores nuancerede viden om og erfaring med inventar, belysning, dekorationer og montering skaber tryghed, sikrer rettidig levering og montering og en altid up-to-date inspiration.

Shop-i-shop
Inspirerende rammer, som afstemmes den enkelte butiks behov og ønsker.

Makeover
Effektfuld forbedring af butik, som betyder lavere omkostninger per kvadratmeter.

POS-materiale
Butikselementer og displays.

Inventar
Design og udvikling af møbler.

Facility Management
Bygningsvedligeholdelse og drift.

 

 

 

Instore-afdelingen har et fast team af montører og håndværkere, der varetager opgaver inden for alle entrepriser.

Vælger du en turnkey-løsning, styrer Instore-afdelingen hele projektet fra start til nøglefærdig butik. Vi varetager konceptudvikling af nyt inventar og indretning af nye butikker i overensstemmelse med din forretningsstrategi. For at give dig et godt indblik i processen udarbejder vi visuelle indretningsplaner, 3D-tegninger og animationer, som du godkender, inden projektet sættes i gang. Derudover tager vi os af alle nødvendige ansøgninger og tilladelser fra myndighederne, så du trygt kan læne dig tilbage.

Som et væsentligt led i totalentreprisen håndterer vi ligeledes bygningsrenoveringer. Vores ekspertise og erfaring sikrer grundig gennemgang af bærende elementer, vægge, tag og gulv, hvorefter vi udarbejder en detaljeret projektplan og et tilbud.

Vores spidskompetencer hos Instore er:

Indretningsanalyse & komplette løsninger

Konceptudvikling

Ombygninger & indretninger

Professionel rådgivning

Projekt- & byggestyring

Merchandising